Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Recordaantal lopers tijdens spectaculaire Veenendaal City Run

De Veenendaal City Run is volledig uitverkocht! Een record aantal lopers staat vrijdag 13 oktober aan de start van het spectaculaire hardloopevenement door Winkelstad Veenendaal. De hardloopwedstrijd start vrijdag om 18.50 uur met de 1,3 kilometer lange Kwink Kidsrun, hierna starten de 2,5 kilometer en 5 kilometer.

Funrun
De Veenendaal City Run is een Funrun vol licht en geluid dwars door het centrum. Sportservice organiseert deze jaarlijkse hardloopwedstrijd met als doel om zoveel mogelijk mensen met plezier in beweging te krijgen. Het plezier zit hem in de verschillende vormen van entertainment, licht- en geluidseffecten langs de route. Iedereen moet mee kunnen doen. Daaro zijn er 3 afstanden, voor jong én oud: de 1,3 kilometer lange Kwink Kidsrun, de 2,5 kilometer en 5 kilometer.

(s)Coolrunning
Tijdens de Veenendaal City Run sluiten leerlingen uit de tweede klas van de vier middelbare scholen uit Veenendaal het project (s)Coolrunning af. Zij zijn in de weken voorafgaand aan de loop tijdens bewegingsonderwijs bezig geweest met hardlopen en het opbouwen van conditie. Ook een training op de baan bij de atletiekvereniging (VAV) is onderdeel van dit programma. Als afsluiter lopen zij samen met hun schoolgenoten de Veenendaal City Run.


Meer informatie? Kijk dan op www.veenendaalcityrun.nl.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…