Overslaan en naar de inhoud gaan
 

Geniet van Marokkaanse specialiteiten bij ‘Panadero’ in de Scheepjeshof

Voor liefhebbers van overheerlijke Marokkaanse lekkernijen, ontbijtjes, msemen en verrukkelijk belegde broodjes is er goed nieuws! Bij Panadero in winkelcentrum Scheepjeshof kun je dagelijks genieten van verse en smaakvolle broodjes en ontbijtjes. En het beste van alles: deze ontbijtjes zijn de hele dag door verkrijgbaar. Alle producten zijn 100% halal en kunnen op verzoek ook vegetarisch of koolhydraatarm worden bereid.

Ruime ervaring in de horeca
De eigenaren, Jaouida El Baz en haar partner Ali Sahsah, hebben de lunchroom en bakkerij geopend omdat vrienden van hen vonden dat dit nog ontbrak in Veenendaal. Beiden hebben ruime ervaring in de horeca en hebben eerder verschillende zaken in Den Haag gehad. Dankzij een verhuizing en een tip van vrienden belandden ze in Veenendaal. Je vindt hun zaak meteen bij binnenkomst in winkelcentrum Scheepjeshof.

Lunchroom en bakkerij in één
Panadero betekent bakkerij in het Spaans. "Dat is precies wat wij zijn: een lunchroom en bakkerij in één. Bij ons kun je genieten van een Turks of Marokkaans ontbijt, of een broodje of snack meenemen voor thuis of naar je werk," zegt Ali enthousiast. "Vooral ons broodje grillworst is een echte aanrader. Ik maak gebruik van de grillworsten van slagerij Kaddour, en dat proef je!" Elke ochtend bakt het echtpaar verse broodjes, en voor vers geperste sapjes zoals jus d'orange of een mangosapje ben je bij Panadero ook aan het juiste adres. "Als je liever thuis wilt genieten, bezorgen we ook bestellingen aan huis. Je kunt ons vinden op Thuisbezorgd.nl, maar je kunt ook telefonisch bestellen of een berichtje sturen via WhatsApp."

Bekijk de lunchroom hier

Meer informatie? Breng een bezoek aan de lunchroom of bekijk het menu op www.thuisbezorgd.nl/menu/panadero.

Events

In het hart van onze stad is er altijd iets te beleven. Op vrijdagavond is het extra levendig vanwege de koopavond. Zaterdag is er de hele dag markt. Benieuwd naar andere geplande evenementen? Neem dan een kijkje in ons overzicht hieronder.

 
Meer info

Herdenking 4 mei

Ook dit jaar gedenken wij in Veenendaal. Graag nodigen wij u uit om samen 2 minuten stil te zijn en te…
 
Meer info

De Fabriek op Zondag: DIY Knutseltafel: Vredesduif knutselen

Maak je eigen witte of juist bontgekleurde duif. Knip, versier en plak of schrijf er een mooie…
 
Meer info

Voorstelling: Jip de Handpop en lammetje Bengel

Jippie! Jip de Handpop komt naar de Bibliotheek! Jip de Handpop vertelt de kinderen over lammetje Bengel.…